De Schrijver -  Arno Daglinckx

Arno Daglinckx is Belgische schrijver al van 2012 . hij is geboren op 29 januari 1996 zij geboorte plek was Testelt hij woont nu in Aarschot .hij schrijft veel fantasie boeken kinderboeken en strips en sprookjes zoals : De Avonturen van Tony en De Goliath Show. zijn teken talent heeft hij niet op een tekenschool geleerd hij kon al goed tekenen in zijn jonge jaren. en maak daar gebruik van hij heeft ook te talent om éérste tekening te maken en dan het verhaal te  creëren zijn stripverhaal die hij tekenen worden niet met de computer bewerken hij laat zijn handwerk zichtbaar sommige verhalen zijn gebaseerd aan personen of dieren?

  

Andere info

in de jaren van 2012 tot heden doet Arno onzetten veel andere werken dan boek en strip schrijven. hij is ook acteur en figurant en regiesseur in theater hij doet veel voor de stad waar hij woont. hij help in bobbejaanland hij zingt, speelt gitaar, maakt schilderijen.

er is nog iets dat je moet weten over de boeken van Arno hij is van op de hoogte van de sommige spel fouten en worden niet leesbaar die in boeken voor komen. het word al meerdere keren verbeter en het probleem wordt als maar grote als je het verhalen snap is het al voldoende.       

Slecht Jeught en een Deppressie 

met al die talent die Arno heeft hij ook geen gemakkelijk leven gehad meer een deppressief leven als kind een vervoelkt te familie zo te noemen. het begint bij zijn Grootvader Jean Daglinckx die stierf op 42 jaar leeftijd aan kanker in 1974 die samen met Maria van Claster trouwde en 3 jongens  en 1 dochter kregen ( Johan Daglinckx, Benny Daglinck, Marc Daglinckx, Marina Daglinckx)  toen gebeurde we twee klap Benny schoot zijn vrouw en twee dochter neer van 5 en 3 jaar oud en dan zelfmoord gepleedt wat de reden is kan goed deppressief zijn. Arno had Benny nooit gekend  het as in het jaar dat éérst de zus van Arno geboren was in 1993 dan de derde klap Mac de nonkel van Arno en  zijn zus wilt niks met haar moeder Maria te maken hebben het sluit zich af van de familie de reden is gewoon belachelijk met ruzie. Arno heeft zijn nonkel voor het laatst gezien in 2005 laat er in 2014 ziet hij zijn nonkel maar één keer terug de langste die Arno tot 2005 niet meer gezien heeft is zijn neef kristof. als ze zou terug komen staat Arno niet popellen om ze me open armen te ontvangen daar is de pijn veel te groot voor zeker niet als zijn nonkel de éérste stap niet durft zet. Arno en zijn vader Johan is het altijd problemen met een discussie die uit de hand loopt de hele familie probleem licht aan   de Kant van Arno's Boma Maria waar Atiusmie waar de  kwaadheid en rol mee speelt.  ook de schooljaren bij Arno werd hij vaak gepest en geslagen op school zin nu in heden heeft hij geen vrienden meer sinds hij afgestudeert is in 2014 hij helemaal alleen en geen vriend die samen met hem leuke dingen doen ze hebben allemaal geen tijd

het kwaade leven van Arnos familie leeft nog altijd voor hij weet gewoon niet meer wie hij nog kan vertouwen of niet en vroeg in die tijd was het anders dan nu dan deden we veel samen met familie .je herkent gewoon de familie niet meer op dag van vandaag  Arno heeft veel pijn moet slikken Ruzie ,mishandeling ,Wraak, verdriet, éénzaam, kwaadheid, bedrog, leugens, verwarent in de toekomst kom er waargbeurt boek van het  hellse familieleven van Arno Daglinckx